33.09.2018 - Obytňák s terasou !

To že jsou Američané s těmi svými obytnými "autobusy" přeci jen ještě o kus dál, nežli nejluxusnější evropké modely, tak o tom snad málokdo pochybuje. Každý z nás si občas prohlédneme představení nějakého toho amerického "hradu na kolečkách" a říkáme si: "To se jim to jezdí! Po obrovské Americe, všude spousta místa, nedozírné pláně a pak si nemají stavět tak obrovská obytná auta!" Samozřejmě je k tomu potřeba i nějaký ten milión dolarů, většinou i víc miliónů. 

Mají v nich velké ložnice s obrovskými postelemi, plnohodnotné koupelny se spoustou vody, jednu nebo dvě kuchyně s plným vybavením, veliké sedací soupravy a pohodlná křesla. No a technické vybavení aut jako nezbytnosti zahrnuje klimatizace, generátory proudu, výsuvné části mocně rozšiřující obytný prostor a mnoho dalších vychytávek. Letos ale renomovaný výrobce Newmar přišel ještě s jednou frajeřinkou. S terasou.

Nc-star-3924-3

V jeho produktovém portfoliu najdete luxusní řadu Canyon Star a konkrétně se jedná o model NEWMAR CANYON STAR 3924. Samozřejmě že auto je vybaveno úplně vším, co tu bylo řečeno ale pro rok 2018 přibyla jedna položka pro ty, kteří chtějí chtějí mít ve svém autě úplnou náhradu "pevného" domu. A tou položkou je zadní terasa.   

 Nc-star-3924-2

To prostě někam přijedete, zacouváte s autem tak, aby byl za zády obytného auta co nejlepší výhled (třeba na okraj Grand Canyonu), no a pak projdete dozadu do ložnice, stisknete pár knoflíků a ze zádě vozu se během pár chvilek stane poměrně velmi prostorná terasa. 

Nc-star-3924-1

Pochopitelně Američané i při sezení na terase musejí mít vysoký komfort a tak na tomto patiu nechybí televizor se skromnou úhlopříčkou 42", malý bar, dřez s tekoucí vodou, chladnička, mikrovlnná trouba, výrobník ledu, dostatečné množství úložných prostor, atd. atd.

Tak co říkáte? Že bychom takovou vychytávku taky uměli využít, ne?

 

Co vás zajímá?

Kontakty na nás

Náš parťák obytňák

Jirka a Jana
Praha

jiri.pm@seznam.cz