28.03.2018 - Úložný systém do garáže

V Dodíkovi není moc velká garáž. Je to daň za středovou postel, co jsme chtěli a tak jsem chtěl prostor garáže co nejlépe využít. Inspirací bylo řešení Zdeňka Janáčka z jeho "Flíčka" (www.bydlikemevropou.com) a tak jsem hledal plastovou skříň, která by mi rozměrově nejlépe sedla do garáže. Ta má problém hlavně s  výškou.

garage1

792mm výšky fakt není velké číslo a většina plastových skříněk na trhu začíná bez nožiček na cca 80cm. Chtěl jsem úložné prostory jen na jednu stranu garáže, druhá bude vyhrazena pro kempingový nábytek a skládací kolo. Po pár dnech hledání, měření, kreslení a sčítání jsem složil řešení ze tří druhů plastových výrobků.

Skrin3

Všechny jsem koupil na https://www.nako-kolin.cz.

Plastová skříň je EXCELLENCE Wall 9677, na ní jsem umístil plastovou Euro přepravku 24 l (do ní se dá krásně ukládat stočená plastová hadice na vodu a když z ní nějaká zbytková voda po uložení vyteče, zůstává bezpečně v přepravce a vyschne nebo ji prostě vytřu. No a na pravou část mi krásně vyšly tři boxy se šuplíky, a sice Spider box 2. Hodí se zamozřejmě jen na ne moc těžké věci ale těch se vždy najde v autě docela dost. Jak skříňka, tak šuplíky dostaly jednoduché závlačky proti samovolnému otevírání.

Jak skříňka, tak sloup boxů jsou přišroubovány do podlahy a drží velmi pevně. Prvních pár dní na cestě Holandskem jen potvrzují, že po praktické stránce to je výborné řešení. Tedy zatím spokojenost.

Ještě pohled z druhé strany garáže:

Skrin4

Co vás zajímá?

Kontakty na nás

Náš parťák obytňák

Jirka a Jana
Praha

jiri.pm@seznam.cz