09.02.2018 První prohlídka nového auta !

Tak dneska konečně jsem měl možnost si prolézt našeho Doda. Stojí zatím v showroomu dovozce, je už trochu umytý a protože jsem dnes měl volný den, strávili jsme spolu první dvě hodiny.

dodo1

V ruce střídavě foťák, svinovací metr, blok a tužku, oblézal jsem postupně každý detail. Auto je samozřejmě holátko přímo z výroby, takže takové trochu sterilní (taky ten odér je hodně sterilní, prý to během dvou-tří týdnů vyvane). Kontrola odhalila následující.

Opravdu fabrika nevzala na vědomí obě moje doobjednávky, takže nemám hliníková kola, sprchu v garáži, digestoř, teakovou podložku a sušák ve sprše. No a hlavně chybí to "eLkové" sezení. Pro názornost - doobjednal jsem zhruba toto: 

Sez-l

 ...a bohužel přišlo toto: 

 Sez-u

Tedy základní sezení do "U". Nicméně nové sezení je už objednané a i když se to nezdá, tak je vyměnit není žádný velký problém. Otázkou je, kdy od soudruhů z Francie dorazí.

Sprchu dovozce už má (a v příštích dnech namontuje), digestoř zatím asi nechci - přišel jsem na to, že nemá žádný vývod a tak účinnost není nic moc. Udělám tedy z nouze ctnost a uvidíme, co dá praxe. Podložka a sušák dorazí společně se sezením a tak zbývají ta hliníková kola. Z ceny je mám odečteny a tak ještě uvidím. Když nějaké pěkné najdu.... 

No a teď bude auto stát skoro měsíc v showroomu prodejce, pak bude vystaveno na FOR CARAVAN 2018 a pak už si ho budu moci konečně odebrat. Přidávám pár fotek do galerie. 

Mazlík Natural (neboli bez jakýchkoliv úprav)

A protože už doma nějakou dobu suším tu on-board kameru, vzniklo, rukou neumělou, i toto první krátké "zkušební" video. Omlouvám se za jeho kvalitu i scénář. Ono se to zlepší :-)

A fotogalerii najdete dole pod videem.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Co vás zajímá?

Kontakty na nás

Náš parťák obytňák

Jirka a Jana
Praha

jiri.pm@seznam.cz