10.03.2018 Vystavujeme na FOR CARAVAN

FOR CARAVAN otevřel své brány, naše auto je vystaveno na stánku PILOTE a já si vyčlenil celé tři dny, abych tu mohl být taky. Vnějšek i vnitřek auta kluci od J.M.Trade pečlivě vyleštili, mimochodem - poschovávali panel od autorádia, čudlíky ovládání plynu na sporáku, špunt umyvadla a dřezu a vůbec  odebrali vše drobné, co se prý na výstavách tak snadno ztrácí. Je tedy vše hotovo, aby mohl mazlík přivítat návštěvníky a docela se na ně těším. Bude určitě o čem rozmlouvat.

Fcar01

Fcar03

Fcar04

Samozřejmě uklizena je i moje nová onboard kamera - ta by prý zmizela hned. Nějak mi připadá, že nemají dobré zkušenosti s návštěvníky veletrhů. Prý mizí vše, co není přišroubované více než jedním šroubem. A tak zkusím realizovat malý "sociologický experiment". Do auta dávám pár drobností, které mohu postrádat a zkusíme, jestli během výstavy zmizí. Asi to nebude úplně průkazné, protože v autě většinu času budu a tak je obecně vzato budu mít pod dozorem.

První drobná udička ve sprše - poloprázný šampon, pak v koupelně (kde se můžete jako návštěvník zavřít, když zkoumáte prostornost), jsem dal plný a nepoužitý deodorant a skoro netknutou kolínskou, obojí AXE Black. V kuchyni nechám ty dvě vinné skleničky (jsou z IKEA za 29kč kus, takže případná ztráta nebolí). No a v ložnici jsme naaranžovali přes béžový přehoz 4 malé polštáře. Ty by mě sice trochu mrzely ale nahraditelné jsou.  Nicméně jsem chtěl, aby všude bylo něco. 

Fcar05

Auto je tedy připraveno na 3 dny výstavního šílenství.  Tak uvidíme. Chcete si tipnout, jak to dopadne ?  Příští týden se dozvíme výsledek. Jo a přijďte do Mazlíka na pokec ! Moc rád bych se potkal s nějakým živým čtenářem :-)

Co vás zajímá?

Kontakty na nás

Náš parťák obytňák

Jirka a Jana
Praha

jiri.pm@seznam.cz