19.09.2017 Časopisy aneb záplava informací

Čekání a vlastní bydlík je hrozně dlouhé! Abych si jej zkrátil, objednám si nějaký časopis. A těším se na tu záplavu informací a praktických rad. Odebíráte vy něco?

Casopisy

Na nějakých webových stránkách jsem narazil na časopis "Camping, Cars & Caravans". Resp. na možnost si objednat předplatné. Je to dvouměsíčník, česká verze v Německu vydávaného časopisu. No, asi by bylo dobré mít nějaké periodikum a tak jsem si řekl, že to zkusím. Jeho domovský portál je https://www.mise.cz/ . Napoprvé zkusím objednat papírovou verzi. Ať to mohu číst i ve vaně :-)  Na stránkách se dají objednat i starší čísla. Po chvíli přemýšlení objednávám 3 poslední čísla roku 2017 (tzn. čec/srp, zář/říj, lis/pro) a celý příští rok. Takže 15 papírových časopisů. Vyskakuje cena 627Kč. No, 627Kč děleno 15 časopisy je asi 40kč za jeden. OK, pro začátek to jeden rok zkusím. Do mailu mi dorazí faktura a ve středu večer ji platím. V pátek odpoledne (!) mám ve schránce tlustou obálku, a v ní dvě "stará" čísla 2017, jako dárek docela tlustý průvodce kempy ČR/SR/Rakousko/Maďarsko/Chorvatsko, volnou vstupenku do Brna a zdarma voucher na elektronickou verzi časopisů!  Plus informaci, že když jsem si objednal ročník 2018, dostanu zdarma i vstupenku na ForCaravan 2018, v březnu v Praze. No to není špatné. Na tabletu stahuji aplikaci, připojuji se i přes notebook a vida, v elektronické verzi mám ke čtení nejen celý rok 2017 "Caravans" ale i časopis Camper (čtvrtletník) a katalogy Karavany 2016 a 2017. 

Casopisy2

Takže závěr - docela slušně investované peníze pro nováčka. Nová čísla budou chodit poštou a samozřejmě automaticky naskakovat i do elektronické knihovny. V rychlosti jsem pár čísel prolétl a dostavila se drobná deprese - co vlastně budu dávat na svoje stránky, když to už někdo daleko fundovaněji a zajímavěji popsal v nějakém z těchto časopisů ?!?! 

Co vás zajímá?

Kontakty na nás

Náš parťák obytňák

Jirka a Jana
Praha

jiri.pm@seznam.cz